Ät skit och må bra.. Eller?

Vad är viktigast i ditt liv?

Det många tänker på är familj, vänner m.m

Men vet du vad, där glömde du något, det viktigaste i ditt liv ÄR DIG SJÄLV!

Att ta hand om sig själv och så att man själv mår bra är otroligt viktigt.

Sedan vad som är viktigt är upp till var och en.

Något som alltid florerar på tapeten är träning och dess dieter.

Något som jag insett över tid är faktiskt att lagom är bäst.

Jag har tränat mycket i mina dagar, avstått ifrån det mesta som klassas som onyttigt, dvs godis, snacks, bakelser, läsk, alkohol och skräpmat.

Där och då försökte jag satsa inom idrotten och såhär i efterhand så är jag nöjd över det valet då jag kände att jag ville ge allt för att försöka bli så bra som möjligt. Men jag vill också vara ärlig och säga att det var inte alltid alltför roligt.

Det jag vill komma fram till är att vad får dig/mig/oss levande varelser på denna jord att verkligen må bra, i hjärtat och i själen?

Idag lever jag annorlunda, jag har tröttnat på att träna 5-7ggr i veckan. Går inte alls till gymmet speciellt ofta (just för att jag inte känner för det för stunden, men en vacker dag står jag där igen och lyfter vikter – för att då är jag inspirerad till det)

Jag äter exakt vad jag vill, men med måtta. Jag går ut och dansar natten lång och dricker alkohol om jag vill, jag äter en pizza och jag äter även chips och godis.

Men bara för att jag äter det ovannämnda så betyder det ju inte att jag inte tänker på min hälsa, för det gör jag. Min far dog i hjärtinfarkt och jag tänker inte vandra samma väg, men jag tänker inte heller vara extremt för det.

Men med sunt förnuft kommer man väldigt långt..

Jag cyklar till och från jobbar varje dag, vilket blir 10 mil i veckan, jag går promenader när jag känner för det, gymmar ibland och tar mig sköna härliga rundor på mina cyklar.

Det jag har gjort är att jag har skapat harmoni i mitt liv, jag är nöjd med den jag är idag, jag äter onyttigt om jag vill, jag tränar när jag vill, dansar natten lång när jag känner för det och njuter av alla de sakerna jag gör istället för att ha ångest över det.

Ångest är det ingen idé att ha – Njut istället av stunden och finn harmoni mellan allt i livet så kommer du må så mycket bättre.

En pizza kommer inte göra dig tjock likväl som en sallad inte kommer göra dig smal 

 

13621450_10153678884017606_1772714908_o

 

Detta är jag, för typ 3 timmar sedan.

Efter 3 dagars ledighet där jag har ätit pizza, chips, druckit alkohol och ätit godis. Men vet ni vad det bästa av allt var? Jag har gjort det tillsammans med människor som förgyller mitt hjärta med så mycket kärlek och ger mig harmoni i själen.

Efter 4 fantastiska dar så klev jag fortfarande upp 04:45 för att sedan sitta på cykeln 05:10 och trampa mot jobbet – vardagsmotion när det är som bäst.

Livet ~ Balans ~ Harmoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *