Jag är med i Aftonbladets Söndagsbilaga

I aftonbladets söndagsbilaga som går att köpa nu (8dec-14dec) så är jag med angående mina utmaningar på fb.

bild-141

 

Det är så himla kul att så många har varit med i utmaningarna, även om plankan drog flest.

Ni gör mig så otroligt glad med era inlägg om vad ni har förbättrat m.m

Så fort jag får tid så ska jag sammanfatta vissa resultat m.m i ett inlägg, så hör gärna av dig om vad just du har lyckats förändra, allt ifrån från att göra en armhävning till 10, kunna stå i plankan längre än vad man trott, varit “utan” socker  under november – vad gav det för effekter? Lämna en kommentar eller vill du vara anonym släng iväg ett mail till mig på karin_karlzzon@hotmail.com märk med Utmaningar eller maila till mig på fb =)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *