Monthly Archives: October 2013

Supernyttigt Knäckebröd

Supernyttigt och jätte gott knäckebröd.

Gör såhär:

Ingredienser:

3,5 dl fiber havregryn

0,5 dl pumpkärnor

1,5 dl hela linfrön

1 dl solroskärnor

1 dl sesamfrön

1 tsk salt

6 dl vatten

2 msk olivolja

image

Blanda ihop alla ingredienser och låt stå i kylen över natten alt. 4-6 timmar.

Smeta sedan ut “degen” på bakplåtspapper och krydda med havssalt alt. rosmarin (eller något annat)

Sätt sedan in plåten i ugnen i 30 min i 225°

Efter 30 min så tar du ut och skär dem i bitar och sänker sedan temperaturen på ugnen till 150° och låter de stå inne i 30-40 minuter till.

image[1]

Redo att ätas, antingen bara som de är eller med något gott tillbehör.

Dagens form – Bilder

Sorry för att jag varit dålig på att uppdatera. 

Har varit mycket jobb och även en  förkylning. Så träningen har legat nere de senaste veckorna. 

Men idag var det äntligen dags. 

Här ifrån och framåt kan det bara bli bättre 🙂

Så jag hoppas kunna inspirera er med mina framsteg. 

Just nu ser formen ut såhär. 

image

Lite biceps

image

Lite mage

image

Biccar

image

Bästa quoten

image

Ha en fantastisk bra dag 🙂